Oostvaarders percent op Siepelmarkt Ootmarsum.

Oostvaarders percent op Siepelmarkt Ootmarsum.

m_COEN3595

Het shantykoor De Oostvaarders heeft een eervolle uitnodiging gekregen om de laatste Siepelmarkt van dit jaar in Ootmarsum af te sluiten. Op het grote podium aan het Kerkplein achter stadcafé “In den gulden de Krone” verzorgt de groep maar liefst vier optredens op donderdag 10 augustus. Om 11.00 uur gaat dit groots en meeslepend evenement van start waarna ieder uur, 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur, de zestig zangers van dit Almelose koor in actie komen. Samen met het combo maken de Oostvaarders er weer een gezellige boel van.

Direct na het optreden vindt op hetzelfde podium een complete boerenbruiloft plaats met alles erop en eraan. Naast de oude ambachten en de Kindermarkt is een Siepelmarkt natuurlijk niets zonder zang en dans. Iedere markt is er een folkloristische dansgroep. Verder heeft de organisatie besloten deze editie niet met rondlopende acts te komen, maar verzorgen drie zanggroepen op het Kerkplein, op het verplaatste podium, op gezette tijden optredens met vrolijke muziek en zang. Een daarvan zijn shantykoor de Oostvaarders uit Almelo onder leiding van Hans Visschedijk.

 

Uitbreiding combo.

Shantykoor de Oostvaarders is naarstig op zoek naar uitbreiding van haar combo. Zij zoeken een accordeonist en een toetsenist voor hun optredens in de regio en de repetitieavond op de woensdag in wijkcentrum de Schelf. Deze vinden plaats van 20.00 uur tot 22.00 uur. Kom langs voor een praatje met onze comboleider Anton Visscher. Voor informatie en aanmeldingen kan men terecht bij voorzitter Henk Nij Bijvank tel. 0546-867524 of per e-mail hnijbijvank@outlook.com.