Alweer voor de 39e keer: de Unicefloop in het Nijreesbos

Alweer voor de 39e keer: de Unicefloop in het Nijreesbos

unicef (25)

Het wordt vrijdagmiddag 6 oktober weer een heus feest in het Nijreesbos: alle kinderen van de Almelose basisscholen zijn uitgenodigd om mee te doen aan de gezellige en sportieve wandeling die start bij Restaurant Liedenbaum. Met medewerking van o.a. Heracles, Luv2Move, JFKennedy Scouting en IVN worden er bijzondere activiteiten op touw gezet.

De deelnemende basisschoolleerlingen hebben hun sponsorenvelop inmiddels ontvangen en zijn op pad om geld in te zamelen voor Unicef, dat alle kinderen over de hele wereld een onbezorgde jeugd in een veilige, gezonde en liefdevolle omgeving wil bezorgen.

Het is ook voor andere geïnteresseerden mogelijk om mee te lopen; belangstellenden kunnen voor € 3,- een dagkaart kopen bij Restaurant Liedenbaum, Tusveld 95, dit is tevens vertrekpunt van de wandeling.

De praktische informatie op een rijtje:
waar:              vrijdag 6 oktober 2017
Waar:              Nijreesbos, start bij restaurant Liedenbaum, Tusveld 95
Hoe laat:         starten kan vanaf 14.30 tot 17.30 uur
Hoe ver:          De wandeling is ongeveer 2 kilometer