Collecte Fonds verstandelijk gehandicapten een succes

Collecte Fonds verstandelijk gehandicapten een succes
Met de collecte van Fonds verstandelijk gehandicapten is in de gemeenten Almelo en Wierden maar liefst € 7.247,- opgehaald! Een ontzettend mooi resultaat. 50% van het lokaal opgehaalde geld komt ten goede aan activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking bij stichting De Gravenruiters. Het Fonds en De Gravenruiters bedanken alle vrijwilligers en gevers die hieraan hebben bijgedragen. Collectant gemist? Op de website www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl kan online gedoneerd worden of doneer aan De Gravenruiters.
Fonds verstandelijk gehandicapten
Fonds verstandelijk gehandicapten vergroot de wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Met de opbrengst van de collecte financiert het Fonds projecten die het leven van mensen met een verstandelijke beperking leefbaar maken en hun wereld vergroten. Naast financiële steun is aandacht voor de positie van mensen met een verstandelijke beperking van belang.
Stichting De Gravenruiters
De Gravenruiters zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking. Aangepast paardrijden, Mennen of Dagbesteding, er zijn diverse activiteiten mogelijk op de manege van De Gravenruiters. Wil u met uw eigen ogen zien waar De Gravenruiters het geld aan besteedt, kom dan kijken op de manege. U vindt De Gravenruiters op de hoek van de Plesmanweg/ Kolthofsingel in Almelo.

Eigen foto

m_Stichting De Gravenruiters (28) Logo