Discozwemmen Klup Twente met DJ Roy in De Vlaskoel

Discozwemmen Klup Twente met DJ Roy in De Vlaskoel

Tubbergen – De Klup Twente organiseert op zaterdag 21 oktober van 18.30 tot 20.00 uur weer Discozwemmen voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking (en hun familieleden of vrienden) in Zwembad De Vlaskoel. Een gezellige avond met discomuziek door de eigen DJ Roy, spelletjes, leuke wedstrijdjes en veel gespetter. Dit alles onder begeleiding van ervaren Klupvrijwilligers die wekelijks actief zijn bij de BubbelKlup, het recreatief zwemmen op maandag.
Het Discozwemmen is één van de ruim 50 vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een (verstandelijke) beperking, die De Klup Twente samen met haar ruim 400 vrijwilligers vanuit het Meester Siebelinkhuis in Almelo, organiseert in negen Twentse gemeenten. Daarbij staat naast activering, integratie, participatie en empowerment, ook het plezier hoog in het vaandel.
Aanmelden voor het Discozwemmen is alleen verplicht als een deelnemer geen zwemdiploma heeft, er hulp bij omkleden nodig is, er sprake is van epilepsie of om andere redenen één op één begeleiding door een Klupvrijwilliger gewenst is. Iedereen uit Tubbergen en de rest van Twente is van harte welkom.
Entree: € 3,50 per persoon (pinnen helaas niet mogelijk). Kaartverkoop van 18.15 tot 19.00 uur, daarna geen toegang meer. Aanmelden of informatie: margreet@deklup.nl
Discozwemmen op 21 oktober: 18.30 -20.00 uur, Zwembad De Vlaskoel, Sportlaan 4, 7651 LD Tubbergen. Zie ook www.deklup.nl en de facebookpagina van Stichting de Klup Twente.

Eigen foto

Discozwemmen Tubbergen (1)