Oktober: Almelose Marktmaand

Oktober:  Almelose Marktmaand

 2017-10-03 14_57_17-Oktober almelose Marktmaand - persinformatie 2017 [Alleen-lezen] (Compatibilitei

In oktober kunt u er niet omheen: moet dan eigenlijk uw inkopen op de donderdag- of de zaterdagmarkt in Almelo.

Oktober is een actiemaand voor de Almelose Markt. Alweer voor het tiende jaar organiseert de Stichting Almelose Markt in deze maand een speciaal Herfstprogramma op beide wekelijkse marktdagen.  Normaal is het al gezellig op deze weekmarkt maar in oktober wordt het nog leuker om de inkopen daar te doen vanwege een aantal bijzondere herfstactiviteiten.

 

Zo ontvangen de bezoekers van de beide weekmarkten bij aankoop van een artikel een lot, waarmee men geweldige prijzen kan winnen.  Elke week is er op de zaterdag een trekking van de uitgegeven loten van de donderdag ervoor en van die zaterdag.

Op de zaterdagen 8- en 15 oktober gaat er een TV uit als hoofdprijs in de verloting.

Op de zaterdagen 22- en 29 oktober kan men een dinerbon van Nielz winnen voor een smakelijke avond aldaar.

En als klap op de vuurpijl wordt eind oktober uit alle loten een winnaar getrokken, die in aanmerking komt voor een vakantiebon ter waarde van € 1.000.

 

Maar…… “ Oktober, Almelose Marktmaand” brengt nog meer:

Zo is er op elke marktdag muziek om zo voor een gezellige sfeer te zorgen.

Met name in de Herfstvakantie van de scholen (26- en 28 oktober 2017) richt de markt zich op de kinderen met  een optreden van een clown of een goochelaar.

 

Dus de maand Oktober is de moeite waard om inkopen te doen op de Almelose Weekmarkt. Die  markt vindt men op het Marktplein, in de Rosa Luxemburgstraat en de Klara Zetkinstraat. De Almelose markt is het gezellige openlucht warenhuis in het centrum van Almelo.

2017-10-03 14_57_17-Oktober almelose Marktmaand - persinformatie 2017 [Alleen-lezen] (Compatibilitei