Het Twentse Lente Festival is op zoek naar talent?

Twentse Lente Festival 25,26 en 27 mei

Binnenstad van Almelo

Het Twentse Lente Festival is op zoek naar talent?

 

Zesde editie van de Twentse Lente biedt talent het podium

In het laatste weekend van mei (25-27 mei) vindt de zesde editie van de Twentse Lente plaats in het centrum van Almelo. De Twentse Lente biedt ook dit jaar weer het talent een podium om zich te presenteren aan een grootser publiek.

Talent op het gebied van muziek, dans, kleinkunst of cabaret kunnen zich aanmelden voor één van de talenten avonden:

  • 14 april bij Innerall
  • 17 april in café de Stam

 

Beide avonden starten om 19.00 uur, deelnemers kunnen zich aanmelden via twentegottalent@twentslente.nl, toegang is voor het publiek gratis.

DJ talent kan zich aanmelden voor een DJ contest, deze wordt op 19 april gehouden in café ’t Hookhoes, aanvang hier is ook 19.00 uur en toegang voor publiek is gratis. DJ’s kunnen zich aanmelden via deejaycontest@twentselente.nl.

Aanmelden voor de talenten avonden kan tot en met 7 april. Een vakkundige jury beoordeelt de optredens, winnaars winnen een plek op één van de podia van de Twentse Lente.

Talentvolle artiesten kunnen zich ook direct aanmelden om in aanmerking te komen voor een plek op de Twentse Lente op 25-27 mei, aanmelden kan via hallo@twentselente.nl indien mogelijk inclusief link naar YouTube waar een weergave van een eigen optreden staat.

 

Voor nadere informatie

www.twentselente.nl