Outdoor Spinning Marathon voor KWF Kankerbestrijding!

Robbin Meijerink, medewerker bij Sportcentrum Obifit gaat aan zijn stageopdracht op 12 mei invulling geven met een hele mooie actie.

Hij organiseert een outdoor Spinning Marathon voor KWF Kankerbestrijding!

Om zijn actie goed te laten slagen en voor ons goede doel zoveel mogelijk geld binnen te halen hebben we deelnemers en toeschouwers nodig. Voor het bedrag van 10 euro mag je buiten bij Obifit een klein uurtje Spinning les volgen, gegeven door een van de instructeurs van Obifit. Het gehele bedrag gaat naar KWF toe! Ook de instructeurs werken die dag belangeloos mee.

Maar ook als toeschouwer kun je ons steunen. Natuurlijk staat er een collectebus op het Spinning terrein, zijn er optredens en is er een springkussen voor de kinderen. Kortom een middag vol gezelligheid en sportiviteit! Voor meer info zie bijgaande flyer.

Stuur deze mail gerust door wanneer je mogelijke deelnemers of bezoekers kent. Houd de Facebook pagina van Sportcentrum Obifit en KWF Almelo in de gaten voor het laatste nieuws.

Kom naar Obifit en doe mee of kom de deelnemers aanmoedigen!!

Aanmelden kan bij Obifit of door op deze mail te reageren.