De Schellevissen treden op in “eigen haven”.

De Schellevissen treden op in “eigen haven”.

Het vissersvrouwenkoor “De Schellevissen” is veel op tournee. De afgelopen  maanden traden zij op in het parktheater te Iserlohn (Duitsland), beeldentuin te Marienheem, festivals en optredens in Enschede, Sevenum, Kampen, Oldenzaal, Soest en Wierden.   Optredens in Appelscha, Harderwijk, Bathmen en Vroomshoop staan nog op het programma. Ook buiten de regio is het koor een graag geziene gast. Ze zijn ook dit jaar weer uitgenodigd voor  het Oostvaardersfestival in Almelo op 27 mei 2018.  Vanaf 13.00uur zijn er koren te vinden op drie podia in het centrum van Almelo. De Schellevissen kunt u vinden op het Marktplein.  Na alle optredens buiten de regio vinden ze  het ook weer fijn om weer eens in “eigen haven”op te treden.

Meer informatie kunt u vinden op www.deschellevissen en op hun fanclubpagina (facebook) VissersvrouwenkoorDeSchellevissen