Help mee Eva’s wereldje te vergroten

Help mee Eva’s wereldje te vergroten

 

Eva (5 jaar) is een vrolijk meisje dat graag lacht en het prachtig vindt als ze het middelpunt is. Eva is gehandicapt. Na ruim vijf jaar weten de artsen nog steeds niet wat de oorzaak is.

Gelukkig bestaan er allerlei soorten therapieën. Zo leert Eva een computer te besturen met haar ogen en heeft ze geleerd met de elektrische rolstoel te rijden. Het is geweldig dat dit allemaal mogelijk is. Helaas kan de elektrische rolstoel niet mee in een gewone auto wat betekent dat Eva haar wereldje niet echt kan vergroten. Daarom zijn haar ouders een actie begonnen om een rolstoelbus te kunnen kopen. Op die manier hopen ze dat er genoeg geld binnenkomt om een rolstoelbus voor Eva te kopen, zodat Eva wél gebruik kan maken van de elektrische rolstoel en ze haar wereldje kan vergroten.

Gun Eva de bus, klik op bijgaande link en doneer. Elke bedrag is welkom. Klein en groot. www.helpeva.nl.