Politieke scheuring is een feit binnen de Partij Vrij Almelo

Politieke scheuring is een feit binnen de Partij Vrij  Almelo

Met onmiddellijke ingang is Het raadslid Wim Weinreder uit de Partij Vrij Almelo gestapt. Hij kan zich niet langer verenigen met de koers die de Olde vaart. Harry de Olde is een eenling in de politiek die het niet zo nauw neemt met waarheden. Nadat het dagelijks bestuur was opgestapt uit de partij was Wim Weinreder volledig overgeleverd aan de politiek zoals de Olde die wil bedrijven. De Olde die nog steeds als rechts politicus wordt beschouwd wil graag aansluiting bij de PVV. Dit wilde Wim Weinreder beslist niet, hij wilde het verkiezingsprogramma blijven volgen zoals beloofd aan de kiezer.Wim Weinreder is een integer man die volkomen uitgebuit werd door de Olde. Het toenmalige bestuur heeft indertijd al een einde gemaakt aan de grillen en grollen van de Olde. Ook wou het ex-bestuur weten van de Olde wat er was gebeurd bij Dierenwelzijn waar 30.000 euro volgens de Olde zelf, in kas was is gebleven.  Is het geld er nog en waarom wordt dit niet geschonken aan het dierenasiel voor een nieuwe dierenambulance. Ook zijn er torenhoge bewijzen dat er in de partij op financieel gebied dingen zijn gebeurd. Hier kwam het nieuwe bestuur achter. met controle van de boekhouding. Dit kan beaamd worden door het voltallige bestuur. Wim Weinreder gaat door als fractie Weinreder en heeft Burgemeester Gerritsen en het college samen  met de gemeenteraad op de hoogte gebracht.