Collecte)bussen voor een bus voor Eva in de Kop van Zuid

Collecte)bussen voor een bus voor Eva in de Kop van Zuid

Op initiatief van Tom Noteboom (optiek Ten Hoopen) hebben de ondernemers in de Kop van Zuid de handen in een geslagen en helpen ze mee om geld in te zamelen voor een rolstoelbus voor Eva. De (collecte)bussen zijn afgelopen zaterdag in de Kop van Zuid rondgebracht. Eva is een vrolijk en gehandicapt meisje van 5 jaar. Zonder de rolstoelbus kan Eva alleen maar naar het Roesingh en thuis zijn. Ook Eva wil haar wereld vergroten en meer zien. Hiervoor is een rolstoelbus noodzakelijk zodat ze met haar ouders en broertje dingen kan gaan doen.

Wilt u doneren en een steentje bijdragen aan de bus van Eva? In de kop van Zuid staan collectebussen waar u een donatie in kan doen. Doneren kan ook via www.helpeva.nl.