7e Douwe Egberts-punten actie in volle gang!!

7e Douwe Egberts-punten actie in volle gang!!

 

Lions Club Almelo, ondersteund door Lionsclub Tubbergen en Lionsclub Wierden is al enkele weken bezig om zoveel mogelijk ‘DE-punten’ in te zamelen voor pakken koffie die de Voedselbank Almelo vervolgens kan uitdelen aan de minst draagkrachtigen in onze gemeente.

Via inzameldozen op diverse locaties in Almelo, Albergen, Geesteren, Tubbergen, Harbrinkhoek, Borne en Wierden verzamelt Lionsclub Almelo naast Douwe Egberts waardepunten ook vreemd en oud geld in voor oogoperaties in derdewereldlanden. Elke Nederlander heeft wel wat vreemd en oud geld in een laatje liggen en weet niet goed wat er mee te doen.

De Lions zijn via hun netwerk in staat om courant munt- en papiergeld uit de hele wereld om te zetten in euro’s. Elke € 10 wordt door Wilde Ganzen met 50% verhoogd tot € 15. Dat bedrag gaat naar oogklinieken in derdewereldlanden waar een staaroperatie € 30 kost.

Een indrukwekkende film over een oogkamp in de Himalaya staat op

www.vreemdenoudgeld.nl

De ‘DE actie’ loopt tot en met 15 januari 2019 dus in die periode kunt u uw punten en/of vreemde geld op heel veel adressen inleveren (of opsturen naar Bornsestraat 102, 7607 KT Almelo)!

Voor actueel een overzicht van alle inzamelpunten:  www.lionsalmelo.nl

Behalve uw eigen punten te doneren kunt u ook helpen door dit nieuwsbericht te verspreiden door relevante pagina’s te ‘liken op facebook’ of te delen met uw familie, vrienden en bekenden. Gebruik uw contacten om deze sympathieke actie te promoten!

Hebt u familie of vrienden elders in het land? Kijk op www.lionshelpen.nl om te zien welke clubs bij u in de buurt mee doen aan deze actie.