Historisch Festival Almelo doet beroep op vrijwilligers en sponsoren

Organisatie Historisch Festival Almelo doet beroep op vrijwilligers en sponsoren

Het bestuur van het Historisch Festival Almelo is druk bezig om de organisatie van het festival rond te krijgen. Op 10, 11 en 12 mei 2019 wordt dit unieke evenement gehouden in het Schelfhorstpark. Almelo gaat dat weekend terug in de tijd!

Wij hebben vrijwilligers nodig!
Bij de organisatie van een evenement is de inzet van vrijwilligers nodig. Wij hebben vrijwilligers nodig voor allerlei taken en hand- en spandiensten. Denk aan de opbouw en inrichting van het evenemententerrein, het regelen van het verkeer of het toezicht houden op de verschillende programmaonderdelen. Kortom er is veel te doen bij een evenement waar naar verwachting tienduizenden bezoekers op af zullen komen.
Wil jij de handen uit de mouwen steken en meehelpen bij dit evenement ga dan naar onze website www.historischfestivalalmelo.nl en meld je aan als vrijwilliger.

Naast de inzet van veel mensen is er ook sponsoring nodig om dit evenement in Almelo te kunnen realiseren. Wij hebben geheel in stijl van het evenement sponsorpakketten vastgesteld. Uiteraard is ook sponsoring in natura van harte welkom, mocht dit bijdragen aan het succes en/of plezier van het festival. Dit ter beoordeling van het bestuur.
Meer informatie hierover vindt u ook op www.historischfestivalalmelo.nl

Een evenement kan niet doorgaan zonder de steun van vrijwilligers en sponsoren en daarom doen we een dringend beroep op u om er samen een fantastisch evenement van te maken en Almelo als stad regionaal maar zeker ook internationaal op de kaart te zetten.