Huis- en wijkkamers Avedan

Huis- en wijkkamers Avedan

In diverse wijken in Almelo zijn wekelijks bijeenkomsten in de huis- en wijkkamers van Avedan. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er samen koffie en thee gedronken en worden verhalen gedeeld. Hierna worden verschillende activiteiten gedaan. Deze activiteiten worden in overleg met de aanwezigen bepaald en dat kan zijn: sjoelen, kaarten, creatief handwerken of een gesprek hebben. Aan het eind van het ochtendprogramma, dit is tevens het begin van het middagprogramma, is er een lunch. Dit is een moment waar deelnemers van de ochtend en middag elkaar ontmoeten. In de wijkkamers is het ochtendprogramma van 9.00 tot 13.00 uur (inclusief lunch) en het middagprogramma is van 12.15 tot 15.30 uur (inclusief lunch). De huiskamers zijn op een vaste dag in de week, hier wordt geen lunch aangeboden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Neem voor deelname of meer informatie contact op met Avedan: 0546 – 544 100.