Informatieavond SamenLoop voor Hoop Almelo

Informatieavond SamenLoop voor Hoop Almelo

Kom meer te weten over de SamenLoop voor Hoop Almelo op donderdag 7 maart vanaf 20:00 uur in ‘t Hookhoes (Grotestraat 126, Almelo).
Hoor van andere teams waarom het zo mooi is om mee te doen. En krijg tips over het bedenken en promoten van acties.

In 2019 is de tweede SamenLoop voor Hoop in Almelo op zaterdag 22 en zondag 23 juni op het terrein van AVC Heracles in Almelo. De SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen en geld inzamelen voor kankeronderzoek. De wandelestafette is een symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Tijdens de loop zijn er gezellige optredens, verschillende bijzondere ceremonies en allerlei acties van deelnemers en teams die geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Wil je (weer) meedoen? Kom dan met familie, buren en vrienden naar deze avond!