Mijn naam is Kylie Nijhuis en ik ben finaliste van miss Beauty of Overijssel.

Hallo,

Mijn naam is Kylie Nijhuis en ik ben finaliste van miss Beauty of Overijssel.

17 februari was de casting, en daar waren 3 verschillende rondes. Aan het einde werden er 14 namen opgenoemd die door mochten naar de volgende ronde. En ik was daar èèn van. M’n geluk kon op dat moment echt niet op. Ik had het niet verwacht maar was zo blij. We kregen allemaal een sjerp. En kregen datums met activiteiten die gepland stonden.

Zo hadden we 23 februari een fotoshoot voor de stem foto. Hier vertel ik zo wat meer over. En gaan we ook sporten bij sportschool trifora en krijgen we catwalktraining. Er komen dus nog genoeg leuk dagen aan, en dan is 12 mei de finale in het theater hotel in Almelo.

Ik vertel meer over mijn belevenissen en actie’s op mijn Facebook en Instagram account.

Stemmen, ik moet doormiddel van een sms voting stemmen voor mezelf verzamelen, dus wilt u stemmen? Sms dan Poll Overijssel Kylie naar 3010

Doneert u liever? Dat kan ook, want ik zet me in voor het LINDA.foundation. Dit goede doel help gezinnen die het niet breed hebben financieel. Hierdoor kunnen deze kinderen ook sporten of mee op schoolreis. Doneren kan via de onderstaande link.

https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/kylie-nijhuis

Er staat me dus nog een heel avontuur te wachten! Maar ik heb er super veel zin in!