Asito te Almelo doen Nationaal Integratiediner

Duizenden mensen vieren de verschillen op honderden locaties

Almelo, 10 oktober 2013. Asito heeft op donderdag 10 oktober met 100 mensen deelgenomen aan het Nationaal Integratiediner op het hoofdkantoor. Net zoals op de vele andere locaties verspreid over heel Nederland (Asito vestigingen, bij  klanten en bij andere organisaties) zat een grote groep mensen samen aan tafel die, hoewel heel verschillend qua achtergrond en dagelijkse werkzaamheden, elkaar heel veel te vertellen had. Heel veel collega’s hebben elkaar beter leren kennen en waarderen onder het genot van talrijke, door de tafelgenoten zelf bereide, heerlijke gerechten.

 Doel van het Nationaal Integratiediner is het ‘vieren van verschillen’; op deze avond laten duizenden Nederlanders zien dat verschillen tussen mensen niet eng of lastig zijn, maar juist waarde toevoegen. Zowel voor individuele mensen als voor de organisaties waarin zij actief zijn.

Over het Nationaal Integratiediner
Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van schoonmaakorganisatie Asito en is ontstaan in 2011. Het doel van het Nationaal Integratiediner is om verschillende mensen met elkaar in verbinding te brengen om zo meer begrip en respect te kweken. Dit zorgt voor meer samenhang in de maatschappij. Voor de organisaties die meedoen, verbetert het de samenwerking en versterkt het de relatie met andere stakeholders. Via www.nationaalintegratiediner.nl is meer informatie te vinden.

Asito Almelo Nationaal Integratiediner (6)

Asito Almelo Nationaal Integratiediner (1)

Asito Almelo Nationaal Integratiediner (3)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (4)

Asito Almelo Nationaal Integratiediner (5)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (7)

Asito Almelo Nationaal Integratiediner (8)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (9)

Asito Almelo Nationaal Integratiediner (10)

Asito Almelo Nationaal Integratiediner (11)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (12)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (13)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (14)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (15)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (16)Asito Almelo Nationaal Integratiediner (17)