Dock voor je bord 2013

JCI Almelo organiseert Dock voor je bord 2013 tbv Kans voor een Kind

Het jaarlijks terugkerende event georganiseerd door de Junior Kamer Almelo ,

met als organisatie team, Marthijn Groenewoud, Tom van Haarst en Peter Lummen stond dit jaar in het teken van het goede doel “kans voor een kind” waarbij boegbeeld Willem Hoevers ook niet mocht ontbreken.

Restaurant Dock 19 was het toneel van een volledig verzorgde avond voor de gasten met als afsluiting een veiling voor het goede doel. De veiling werd verzorgt door Local Hero Jan Smit voorzitter van Heracles Almelo.

Uiteindelijk leverde de avond voor Kans voor een Kind een respectievelijk bedrag op van € 3.110,00.

DOK VOOR HET BORD (1)

DOK VOOR HET BORD (2)DOK VOOR HET BORD (3)DOK VOOR HET BORD (4)DOK VOOR HET BORD (5)DOK VOOR HET BORD (6)DOK VOOR HET BORD (7)DOK VOOR HET BORD (8)DOK VOOR HET BORD (9)DOK VOOR HET BORD (10)DOK VOOR HET BORD (11)DOK VOOR HET BORD (12)DOK VOOR HET BORD (13)DOK VOOR HET BORD (14)DOK VOOR HET BORD (15)DOK VOOR HET BORD (16)DOK VOOR HET BORD (17)DOK VOOR HET BORD (18)DOK VOOR HET BORD (19)