Green Flag uit Preston weer in top.

ALMELO- Voor het zesde jaar in successie mag de Stichting Schelfhorstpark Almelo de Green Flag weer ophangen. Voor het zesde jaar heeft de Engelse organisatie gemeend het park weer in de prijzen te laten vallen. “ Wij als stichting voelen ons zeer vereerd dat we weer een Green Flag mogen ophangen”, zegt de trotse voorzitter Meta Meijer. Wim Nijkamp, de penningmeester maakt zich zorgen om de toekomst. ‘Er zijn steeds minder middelen beschikbaar om nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Ook de gemeente Almelo zit in zwaar weer. Op de gemeente kunnen we steeds minder een beroep doen.  Alwin van Es, de secretaris voegt er aan toe dat de stichting verheugd is dat de Winterloop 2014 in en om het park in ieder geval door kan gaan.

Wijkwethouder Jan van Marle zal op 30 oktober om 14.00 uur de Green Flag in top hijsen. Voorafgaande is er een herfstpuzzeltocht voor bewoners van Huize Friso waarvoor zich op voorhand al velen hebben aanmeld.

Na afloop is er een informeel samenzijn in Huize Friso. “We dragen dit keer de Green Flag graag op aan de directie en alle bewoners van Huizen Friso, dit vanwege de goede samenwerking in de afgelopen jaren.”

Greenvlag weer in top (1)Greenvlag weer in top (2)Greenvlag weer in top (3)Greenvlag weer in top (3)Greenvlag weer in top (4)

Greenvlag weer in top (5)

Greenvlag weer in top (6)Greenvlag weer in top (7)