Jan van Marle gekozen als lijsttrekker CDA Almelo

 

Jan van Marle lijstrekker CDA

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het CDA afdeling Almelo op donderdag 3 oktober jl. is Jan van Marle unaniem gekozen door de leden als lijsttrekker voor de komende verkiezingen van de gemeenteraad in 2014.

Jan van Marle is op dit moment wethouder voor het CDA bij de gemeente Almelo. In deze functie heeft hij laten zien een zeer betrokken bestuurder te zijn met een gedegen dossierkennis. Bovendien beschikt hij over een goed financieel inzicht. Kwaliteiten die ertoe bijdragen dat het CDA Almelo de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met vertrouwen tegemoet ziet.

Verkiezingsprogramma
Naast de verkiezing van de lijsttrekker hebben de leden van het CDA Almelo het verkiezingsprogramma 2014-2018 vastgesteld. Dit verkiezingsprogramma is tot stand gekomen met inbreng van leden en stakeholders. Alle inbreng is zorgvuldig afgewogen om tot een helder en compact programma te komen, dat kenmerkend is voor het CDA Almelo.