Koninklijke onderscheiding voor Dhr. A.J. Schleper

Tijdens Jaarvergadering ‘Stichting tot behoud..’ waar de heer Schleper afscheid neemt als voorzitter.

kreeg de Schleper een Koninklijke onderscheiding die burgemeester Hermans- hem opspelde

Aanvrager

Stichting tot behoud Monumentale Tribune Heracles 1924

Namens deze mevr. H.C.M. Hinnen-Woesthuis, secretaris / penningmeester

Onderscheiding Dhr Schleper (1)Onderscheiding Dhr Schleper (2)Onderscheiding Dhr Schleper (3)Onderscheiding Dhr Schleper (5)Onderscheiding Dhr Schleper (6)Onderscheiding Dhr Schleper (7)Onderscheiding Dhr Schleper (4)Onderscheiding Dhr Schleper (6)Onderscheiding Dhr Schleper (5)Onderscheiding Dhr Schleper (7)Onderscheiding Dhr Schleper (8)Onderscheiding Dhr Schleper (9)Onderscheiding Dhr Schleper (10)Onderscheiding Dhr Schleper (11)Onderscheiding Dhr Schleper (12)Onderscheiding Dhr Schleper (13)Onderscheiding Dhr Schleper (14)Onderscheiding Dhr Schleper (15)