Almelo doet mee grandioos Sinterklaasfeest.

Op 27 november heeft ‘Almelo Doe(t) mee’ voor kinderen van minima een groots Sinterklaasfeest gegeven. Voor de derde keer op rij vond dit plaats in de businesslounge van het Heraclesstadion. Ook dit jaar gaf Servuss haar kosteloze medewerking door een spectaculaire, interactieve Sinterklaasmusical op te voeren voor de circa 130 kinderen die aanwezig waren. Springen, dansen, meezingen, het kon allemaal. Uiteraard waren er ook prachtige kado’s als een barbie pop voor de meisjes en een transformer auto voor de jongens. Aan limonade en pepernoten was ook geen gebrek in de mooi versierde businesslounge, al met al genoeg ingredienten voor een grandioze middag.

sinterklaas doet mee (2)sinterklaas doet mee (3)sinterklaas doet mee (4)sinterklaas doet mee (5)sinterklaas doet mee (6)sinterklaas doet mee (7)sinterklaas doet mee (8)sinterklaas doet mee (9)sinterklaas doet mee (10)sinterklaas doet mee (11)sinterklaas doet mee (12)sinterklaas doet mee (13)sinterklaas doet mee (14)sinterklaas doet mee (15)sinterklaas doet mee (16)sinterklaas doet mee (17)sinterklaas doet mee (18)sinterklaas doet mee (19)sinterklaas doet mee (20)sinterklaas doet mee (21)sinterklaas doet mee (22)sinterklaas doet mee (24)sinterklaas doet mee (23)sinterklaas doet mee (24)sinterklaas doet mee (25)sinterklaas doet mee (26)sinterklaas doet mee (27)sinterklaas doet mee (28)sinterklaas doet mee (29)sinterklaas doet mee (30)