Gerard Elferink komt terug van bali op een 125 cc Honda SupraX

Nadat we de duikschool hier op Bali hebben verkocht, heb ik gesolliciteerd bij de Politie-ICT in Nederland. Afgelopen februari was ik telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek. Ik ben naar Nederland gereisd en afgelopen maart heb ik enkele gesprekken gehad en was aangenomen voor deze boeiende functie onder voorbehoud van een AIVD onderzoek. Wat bleek; de AIVD kan mij niet onderzoeken hier op Bali doordat Indonesië geen apostille verdrag heeft met Nederland, de politie heeft de procedure afgeblazen, een enorme teleurstelling dus! Vooral gezien ik al zoveel van dit soort onderzoeken heb gehad en nu opeens een smet op mij voel omdat ik op Bali woon.
Toch heb ik besloten om terug te gaan naar Nederland maar niet via de reguliere weg. Ik heb besloten om weer een nieuwe uitdaging in mijn leven aan te gaan en zoals de meeste mensen mij kennen hou ik wel van uitdagingen. Ik ga met een 125cc motor terug naar Almelo in Nederland, hier vanaf Bali!

terug uit bali (2)

terug uit bali (3)terug uit bali (4)terug uit bali (5)terug uit bali (6)

Eindelijk terug op mijn geboorte grond

terug uit bali (7)terug uit bali (8)terug uit bali (9)terug uit bali (10)terug uit bali (11)

terug uit bali (12)