Volle bak bij Lunchroom Deksels

Zaterdagavond 23 november was het volle bak bij Lunchroom Deksels aan de Ootmarsumsestraat 5 in Almelo. Hier werd de voorspeelavond, georganiseerd door van Gennep gitaar- en baslessen, gehouden.

Deze avond hebben de leerlingen kennis gemaakt met het optreden voor publiek. En publiek was er! Meer dan 80 man was present!

De bedoeling van de voorspeelavond is dat de leerling een duidelijk doel heeft waar deze naar toe kan werken. En het is tevens een kans om familie en vrienden te laten horen wat hij/zij geleerd heeft.

De avond werd geopend door de jongere leerlingen en er werd naar een climax toegewerkt waar er een aantal, meer gevorderde, leerlingen met een liveband mee konden spelen. Al met al een zeer geslaagde avond!!!

www.vangennepgitaarles.nl

www.derkjanvg@gmail.com

tel. nr. Derk Jan van Gennep 06-13279977

broodje deksels (1)

broodje deksels (2)broodje deksels (3)broodje deksels (4)broodje deksels (5)broodje deksels (6)broodje deksels (7)broodje deksels (8)broodje deksels (9)broodje deksels (10)broodje deksels (11)broodje deksels (12)broodje deksels (13)broodje deksels (14)broodje deksels (15)broodje deksels (16)broodje deksels (17)broodje deksels (18)broodje deksels (19)broodje deksels (20)broodje deksels (21)broodje deksels (22)