Basisschool De Weier oogletselvrij

Tijdens oud en nieuw lopen schoolkinderen ieder jaar weer veel oogletsels op door vuurwerk en in veel gevallen is dat voor het leven. Ook als je het niet zelf afsteekt maar er alleen maar naar kijkt. Samen met haar glasleverancier Zeiss heeft Optiek Ten Hoopen te Almelo de basisschool De Weier uitgeloot om alle leerlingen te voorzien van een Vuurwerkbril.

Op vrijdag 20 december zijn alle Vuurwerkbrillen uitgedeeld. De heer Notenboom, eigenaar van Optiek Ten Hoopen hoopt hiermee enigszins bij te kunnen dragen aan een oogletselvrij oud en nieuw. Volgens de directeur van basisschool De Weier, de heer Sattler zijn de reacties van ouders, kinderen en leerkrachten “buitengewoon positief”. Niet alleen omdat de kinderen een gratis Vuurwerkbril kregen, maar vooral ook omdat er aandacht wordt besteed aan de bescherming van de kinderen. Het mooie design van de Vuurwerkbril helpt hier uiteraard ook aan mee.

oogletsel vrij (1)oogletsel vrij (2)oogletsel vrij (3)oogletsel vrij (4)oogletsel vrij (5)oogletsel vrij (6)oogletsel vrij (7)oogletsel vrij (8)oogletsel vrij (9)oogletsel vrij (10)oogletsel vrij (11)oogletsel vrij (13)oogletsel vrij (14)oogletsel vrij (15)oogletsel vrij (12)