Het bloemetje van de maand december

Het bloemetje van de maand december werd woensdag 18 december om 11.00 uur  uitgereikt aan de vrijwilligers van de voedselbank Almelo en wel in het gebouw van de voedselbank aan vice voorzitter Marinus Trommel. En doen wij een oproep aan de Almelose burgers of ze nog honden of kattenvoer over hebben voor de mensen die van de voedselbank gebruik maken en een hond of een kat hebben. Ook die dieren moeten eten.

Daarnaast wordt er ook een oproep gedaan aan het zaken en bedrijfsleven van Almelo, want de voedselbank is met spoed opzoek naar een invriescel. Zodat alle groente die over is van de volkstuin snel ingevroren kan worden en op een later tijdstip  weer verdeeld kan worden in de voedsel pakketten, anders beland de groente die niet lang houdbaar is op de composthoop en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

m_COEN2365m_COEN2371