Kerstmarkt op Stadsboerderij Beeklust / Titus Brandsmahof.

De Zorgorganisaties hebben dit jaar de handen ineen geslagen en organiseerde op vrijdag  kerstmarkt op Stadsboerderij Beeklust / Titus Brandsmahof. Deze winterse markt wordt rondom de boerderij gehouden en is inmiddels een bekend fenomeen in Almelo.

Ook dit jaar weer van de partij; een heuse Stoomcarrousel, waarop de kinderen een ritje in de rondte kunnen maken. Muzikaal zat het dit jaar weer goed in elkaar. De midwinterhoorn blazers zullen zeker niet ontbreken en ook de accordeonisten zijn er dit jaar weer bij.

Men ging op deze dag 170 jaar terug in te tijd, naar het jaar 1843. Dat is het jaar waarop ‘A Christmas Carol’, het bekende kerstverhaal geschreven door Charles Dickens, werd gepubliceerd. Op de kerstmarkt van Stadsboerderij Beeklust en de Titus Brandsmahof ging men dat verhaal herbeleven.

Foto’s zijn gemaakt door Roel Immink en Twentsefotosite.nl

KERSTMARKT BEEKLUST (2)KERSTMARKT BEEKLUST (1)KERSTMARKT BEEKLUST (3)KERSTMARKT BEEKLUST (4)KERSTMARKT BEEKLUST (5)KERSTMARKT BEEKLUST (6)KERSTMARKT BEEKLUST (7)KERSTMARKT BEEKLUST (8)KERSTMARKT BEEKLUST (9)KERSTMARKT BEEKLUST (10)KERSTMARKT BEEKLUST (11)KERSTMARKT BEEKLUST (12)KERSTMARKT BEEKLUST (13)KERSTMARKT BEEKLUST (14)KERSTMARKT BEEKLUST (15)KERSTMARKT BEEKLUST (16)KERSTMARKT BEEKLUST (17)KERSTMARKT BEEKLUST (18)KERSTMARKT BEEKLUST (19)KERSTMARKT BEEKLUST (20)KERSTMARKT BEEKLUST (21)KERSTMARKT BEEKLUST (22)KERSTMARKT BEEKLUST (23)KERSTMARKT BEEKLUST (24)KERSTMARKT BEEKLUST (25)KERSTMARKT BEEKLUST (26)KERSTMARKT BEEKLUST (27)KERSTMARKT BEEKLUST (28)KERSTMARKT BEEKLUST (29)KERSTMARKT BEEKLUST (30)KERSTMARKT BEEKLUST (31)KERSTMARKT BEEKLUST (32)KERSTMARKT BEEKLUST (34)KERSTMARKT BEEKLUST (35)KERSTMARKT BEEKLUSTKERSTMARKT BEEKLUST (33)