Löwik Installatietechniek huldigt jubilarissen tijdens de jaarlijkse kerstborrel

Löwik Installatietechniek te Almelo huldigde vrijdag 20 december jl. tijdens de jaarlijkse kerstborrel haar jubilarissen. Tevens werd afscheid genomen van een aantal collega’s welke in de VUT zijn gegaan.

De directie van Löwik Installatietechniek sprak tijdens de kerstbijeenkomst in de kantine van het bedrijf haar waardering uit voor  de inzet van al haar medewerkers tijdens het afgelopen jaar.

Directeur Edwin Plegt noemde in zijn toespraak het afgelopen jaar zeer succesvol. Met name de intensieve samenwerking met verschillende opdrachtgevers leverde een bijzonder druk jaar op, terwijl de orderportefeuille voor komend jaar redelijk tot goed gevuld is. Een aardige opsteker voor het komend jaar is het project dat in de laatste week van het jaar opdracht is geworden.
Löwik Installatietechniek gaat de komende jaren het onderhoud en de storingen van alle woonzorgcomplexen van zorginstelling TriviumMeulenbeltZorg uitvoeren. Een uitdaging, maar een kroon op het beleid en de uitvoering van de activiteiten van Löwik Installatietechniek.

Hierna werden  8 jubilarissen gehuldigd en werd afscheid genomen van 3 collega’s wegens de VUT gerechtigde leeftijd. De jubilarissen zijn Johan Hammink (25 jaar in dienst), Wilco Netters, Henk Vogelzang, Robin Smit, Henk Smit, Erik Egberts, Alfred Doldersum en Gerwin Doldersum (allen 12,5 jaar in dienst). Afscheid werd genomen van de collega’s Bennie Geerdink, Jan Wagelaar en Guus Jonker welke het afgelopen jaar in de VUT zijn gegaan. Alle jubilarissen en hun partners werden persoonlijk door de directie bedankt voor hun inzet tijdens de afgelopen jaren, zij ontvingen hierbij bloemen en een envelop met inhoud. Na het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een heerlijk buffet.

lowik (1)lowik (2)lowik (3)lowik (4)lowik (5)lowik (6)lowik (7)lowik (8)lowik (9)lowik (10)lowik (11)lowik (12)lowik (13)lowik (14)lowik (15)lowik (16)lowik (17)