Midwinterhoornblazen!

Op de adventzondagen 1, 8, 15 en 22 december laten de midwinterhoornblazers weer van zich horen in het Beeklustpark.

Rond 17.00 uur verzamelen de blazers zich bij de muziekkoepel waar een korte uitleg zal worden gegeven over dit oude Twentse gebruik.

Vervolgens zullen de blazers zich door het park verspreiden om elkaar de boodschap door te geven.

Het Beeklustpark is speciaal voor deze gelegenheid deels verlicht met lampen en fakkels. Het geheel zal afhankelijk van de weersomstandigheden ca. drie kwartier duren.

Op zondag 22 december; Koor en Gratis gluhwein en chocolademelk.

Op de laatste zondag voor Kerst, 22 december zal een koor het geheel op luisteren met kerstliederen en is er gratis chocolademelk en glühwein (zolang de voorraad strekt).

midwinterhoorn blaze in beeklustpark (2)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (4)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (5)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (7)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (8)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (9)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (11)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (12)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (14)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (16)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (19)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (22)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (23)midwinterhoorn blaze in beeklustpark (21)