Spectaculaire en succesvolle tweede editie Almelo Promotie Café

Gisteravond (maandag 2 december) werd de tweede editie van het Almelo Promotie Café georganiseerd door Almelo Promotie. Ditmaal was de unieke locatie NAXT Stage het podium voor het Café. De avond stond in het teken van kennismaken, kennis delen en actief verbindingen leggen over alle sectoren in Almelo heen. Met een opkomst van ca. 220 gasten en veel enthousiaste reacties was het een groot succes.

Het programma

Na een muzikaal ontvangst door de band E-Royal & The Kings werd iedereen verwelkomd door de heer Egbert Willems, de voorzitter van Almelo Promotie. Na het welkomstwoord werd door middel van een flitsende video het team van Almelo Promotie voorgesteld en werden hun kerntaken kort gepresenteerd. De aftrap van de avond begon met een korte terugblik op 2013 en een presentatie door Evy Goessen (directeur Almelo Promotie) over de citymarketingplannen voor 2014. Daarnaast werd het beeldmerk voor de stad Almelo onthuld en het Almelo Partners programma kort uitgelegd. Tijdens het Almelo Promotie Café  kon men genieten van een drankje en heerlijke hapjes aangeboden door Loohuis Catering & Events.

Er was ook een speciaal moment voor de evenementenorganisaties. Tijdens een videocompilatie zette wethouder Jan van Marle de evenementenorganisaties in het zonnetje en overhandigde hij aan de heer Jos Tornij, voorzitter van Almelo Events, de Almelo Promotie Evenementen Award 2014.

Het hoofdelement van de avond was het speeddaten over alle sectoren heen. De gasten kregen in het begin allemaal een kleur bandje, zodat tijdens het speeddaten een onderscheid kon worden gemaakt in de diverse branches. Op deze manier werden er verrassende combinaties  gemaakt en kwam iedereen met elkaar in contact.

Na het speeddaten presenteerde wethouder Van Woudenbergh het Cultuurarrangement vanaf een zeepkist. Na afloop van het Almelo Promotie Café werd nog lang nageborreld. Kortom het Almelo Promotie Café was de ideale gelegenheid om op een innovatieve manier elkaar te ontmoeten, kennis te delen en verbindingen te leggen. Een korte compilatie film (mede mogelijk gemaakt door Fotobazen) van het Almelo Promotie Café kunt u vanaf maandag 9 december terug zien op www.almelopromotie.nl. Het volgende Café is in het voorjaar van 2014. Hou de media in de gaten voor de locatie en datum!

m_COEN1307

m_COEN1308m_COEN1310

m_COEN1312

De Catering werd verzorgd door Loohuis

m_COEN1319m_COEN1320m_COEN1321m_COEN1325m_COEN1328m_COEN1333m_COEN1336m_COEN1337m_COEN1338m_COEN1341m_COEN1343m_COEN1344m_COEN1347m_COEN1349m_COEN1351m_COEN1354m_COEN1357

m_COEN1359

m_COEN1362m_COEN1364m_COEN1368m_COEN1371m_COEN1376m_COEN1380