Stichting Mensen voor mensen schenkt royale gift

In aanwezigheid van wethouder Oordt van de Gemeente Twenterand reikten de bestuursleden Albert Hendrikse en Hans en Magda Evers van Stichting Mensen voor Mensen samen met vele vrijwilligers vier cheques  uit van ieder € 5.000,- euro. Dit jaar is gekozen voor Zorgcentrum ‘t Haarhuus in Westerhaar, Zorgcentrum de Vriezenhof in Vriezenveen, Stichting Bowie uit Wierden en Stichting Manna uit Twenterand.  Deze organisaties hebben allen het doel om mensen in de regio een extra steuntje in de rug te geven en waar nodig hulp te bieden en te begeleiden. De wethouder sprak over een mooi initiatief waarbij het Twentse bedrijfsleven samenkomt en zich verdienstelijk maakt voor de Gemeente Twenterand.

Het bedrag van € 20.000,- is eerder dit jaar bijeengebracht door een veiling tijdens de jaarlijkse “Illegale Haringparty”. Een initiatief van Marquette Detachering en Zalencentrum Zandwijk. De genodigde gasten uit het Twentse bedrijfsleven hebben geld bijeengebracht volgens het Amerikaanse veilingsysteem. Er kon worden geboden op het eerste vaatje haring maar ook werden gesigneerde voetbalshirts van Heracles en FC Twente geveild. In totaal werd meer dan € 20.000 euro opgehaald voor Stichting Mensen voor Mensen.  Deze stichting heeft als doel mensen te ondersteunen die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland.

Over Stichting Mensen voor Mensen

Door de voortdurende economische crisis zijn er steeds meer gezinnen met problemen die terecht komen bij maatschappelijke en hulpverlenende instanties. Stichting Mensen voor mensen is een regionale stichting en heeft als doel mensen kansen te bieden die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland, verzachten van het leed waarin deze mensen moeten leven en het voorkomen dat kinderen van de financiële en schrijnende situatie de dupe worden. Het bestuur van Stichting Mensen voor Mensen bestaat uit de directie van Marquette Detachering Hans en Magda Evers en Albert Hendriksen, Algemeen directeur van Nijhof Wassink.

Stichting Mensen voor Mensen (1)Stichting Mensen voor Mensen (2)Stichting Mensen voor Mensen (3)Stichting Mensen voor Mensen (4)Stichting Mensen voor Mensen (5)Stichting Mensen voor Mensen (7)Stichting Mensen voor Mensen (8)Stichting Mensen voor Mensen (10)Stichting Mensen voor Mensen (11)Stichting Mensen voor Mensen (12)Stichting Mensen voor Mensen (13)