Winters Almelo in het centrum van Almelo!

Almelo wordt omgetoverd in winterse sferen. Kom ook naar het centrum van Almelo, gezelligheid vlak voor kerst. Geniet van de feestelijke activiteiten voor jong en oud!

Tijdens Winters Almelo treden er diverse leuke (mobiele) kerstacts op, die zorgen voor leuke interacties met het publiek. Maar er zijn ook sfeervolle kerstkoren die u alvast helemaal in kerststemming brengen. Verder staan er diverse kramen in het centrum met o.a. glühwein, warme chocolademelk en kerstkransjes.

In de Doelen-, Molen- en Oranjestraat was er een kerstmarkt met diverse kraampjes van zowel ondernemers als particulieren. De straat wordt altijd gezellig aangekleed met kerstversieringen en vuurkorven. Daarnaast zijn er mooie kerstklanken te horen van de Koninklijke Almelose Harmonie.

winters almelo (1)winters almelo (2)winters almelo (3)winters almelo (4)winters almelo (5)winters almelo (6)winters almelo (7)winters almelo (8)winters almelo (9)winters almelo (10)winters almelo (11)winters almelo (12)winters almelo (13)winters almelo (14)winters almelo (15)winters almelo (16)winters almelo (17)winters almelo (18)winters almelo (19)winters almelo (20)winters almelo (21)winters almelo (22)winters almelo (23)winters almelo (24)winters almelo (25)winters almelo (26)winters almelo (27)winters almelo (28)winters almelo (29)winters almelo (30)winters almelo (31)winters almelo (32)winters almelo (33)winters almelo (34)winters almelo (35)winters almelo (36)winters almelo (37)winters almelo (38)winters almelo (39)winters almelo (40)winters almelo (41)