Beleef Pius X College tijdens open huis

IMG_0484 aa

Het Pius X College in Almelo en Rijssen houdt in januari een aantal open huizen.  Belangstellenden kunnen op deze dagen de school bekijken, het Pius X beleven en kennismaken met de verschillende opleidingen (vmbo, havo, TTO, atheneum en gymnasium). “Daarnaast proef je de sfeer in onze school en maak je kennis met leerlingen en toekomstige docenten”, vult de school aan. “Ook kun je meer te weten komen over tweetaling onderwijs (TTO), Anglia (versterkt Engels)  en buitenschoolse activiteiten. Want naast lesgeven, doen we nog veel meer.” De open dagen duren op iedere locatie van 18.30 tot 21.00 uur en vinden plaats op onderstaande data:

Locatie Aalderinkshoek: maandag 20 januari
Locatie Van Renneslaan: woensdag 22 januari

Kijk voor meer informatie op de website: www.piusx.nl