Een PVV delegatie bracht vandaag een bezoek aan Almelo

De ontvangst door de Partij Vrij Almelo was heel hartelijk en onder het genot van een kop koffie of thee bespraken de beide groepen de knelpunten waar de stad Almelo mee te maken heeft en brainstormden over mogelijke oplossingen.

Na het gezamenlijke overleg werd een groepsfoto gemaakt in de hal van het gemeentehuis waarna de groep vertrok voor een frisse wandeling door de stad van ongeveer een uur.

De twee partijen bezochten het nieuwe stadhuis, doortrekking van de geplande haven (waterboulevard) en liepen langs de leegstaande winkels in de binnenstad. Eén van de mooiste stukjes van Almelo, het Amaliaplein was hierbij een verademing om te zien voor de PVV delegatie.

Bij terugkomst in het stadhuis werd met de komende raadsverkiezingen in het vooruitzicht o.a. gesproken over de 8,9 miljoen euro subsidie die gereserveerd is voor het opknappen van de binnenstad waarbij een gezamenlijk standpunt werd ingenomen.

Al met al was het een zeer geslaagde middag, waarop kennis gemaakt kon worden met de PVV Statenfractie. De politieke partijen spraken af elkaar van advies te dienen, waarbij de PVA beloofde een tegenbezoek in Zwolle af te leggen.

 

pvv in almelo (1)pvv in almelo (2)pvv in almelo (3)pvv in almelo (4)pvv in almelo (5)pvv in almelo (6)pvv in almelo (7)pvv in almelo (8)