Juniorenblazers bij Nielz

Vandaag hebben de juniorenblazers, Tom Veldhuis, Maurits Kreijkes, Laurence Meupelenberg, Marijn Braakhuis, Gijs Voort, Quincy ter Beek en Max Baak

van de Almelo Beeklustbloazers bij Nielz het blaasseizoen afgesloten.

Zij zijn diegene van de volgende generatie die het midwinterhoornblazen in Twente levend houden. Nu het midwinterhoornblazen op het immateriële cultureel erfgoed is geplaatst moet het door hun worden voortgezet.

De Beeklustbloazers zijn dan ook geweldig trots op deze blazers die het dit jaar geweldig hebben gedaan. Bij het juniorenblazen op de Tolplas zijn ze bij de buurtschappen als 7e geëindigd. (van de 19 die meededen). Bij het individuele kampioenschap was Marijn Braakhuis, als elfde de hoogst gekwalificeerde blazer. Allen eindigden binnen de eerste 40. Voor Wierden deden Maurits en Tom mee. Zij werden 17e en 37e.

De Beeklustbloazers zijn te bereiken op beeklustbloazers@gmail.com

en te vinden op www.facebook.com/beeklustbloazers

JUNIOR BLAOZERS (7)

Eigen foto

JUNIOR BLAOZERS (1)JUNIOR BLAOZERS (2)JUNIOR BLAOZERS (3)JUNIOR BLAOZERS (8)

Eigenfoto

JUNIOR BLAOZERS (4)JUNIOR BLAOZERS (5)JUNIOR BLAOZERS (6)

JUNIOR BLAOZERS (9)

Eigen foto