Sportdebat bij het sportbedrijf Almelo

20 januari organiseerde Sportbedrijf Almelo in de Topsporthal van de IISPA een Sportdebat voor Almelose politieke partijen. Het debat dat vrij toegankelijk was voor publiek trok hoofdzakelijk vertegenwoordigers uit de sport en leden/aanhangers van de politieke partijen.

Het aantal burgers die belangstelling toonde was jammerlijk genoeg op een handje te tellen.

Het Sportdebat werd geleid door de voorzitter van NOC*NSF, Andre Bolhuis. Vijftien Almelose partijen hadden zich aangemeld om deel te nemen aan dit Sportieve debat. In het voortraject werd de Almelose sportvereniging betrokken bij het formuleren van een aantal dragende stellingen.

Tevens kon het publiek zich deze avond op een passende manier ‘mengen’ in het Sportdebat.

De vertegenwoordigers van de politieke partijen  konden aan de hand van zeven stellingen kiezen of ze voor of tegen die stelling waren. De partijen konden naar een “voor” of “tegen” vak lopen waarna om hun standpunt werd gevraagd. Als iedereen zijn standpunt had verduidelijkt werd het publiek om een menig gevraagd. Waarover dan weer gediscussieerd kon worden

sportief de bat (1)

sportief de bat (24)sportief de bat (2)sportief de bat (3)sportief de bat (4)sportief de bat (5)sportief de bat (6)sportief de bat (7)sportief de bat (8)sportief de bat (9)sportief de bat (10)sportief de bat (11)sportief de bat (12)sportief de bat (13)sportief de bat (14)sportief de bat (15)sportief de bat (16)sportief de bat (17)sportief de bat (18)sportief de bat (19)sportief de bat (20)sportief de bat (21)sportief de bat (22)sportief de bat (23)