carnaval in het Meester Siebelinkhuis

Almelo kent geen carnaval traditie, met uitzondering van stichting de Klup Twente. Daar wordt ieder jaar voor de stad en ommelanden het carnaval ingeluid in het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan. En in dat Siebelinkhuis is weinig meer nodig dan lekkere carnavalskrakers, een oude discobal en feestverlichting om het mooiste feest van het jaar te houden.

Zo ook dit jaar, toen de polonaise even na zeven uur al voorzichtig begon nog voor de muziek aan stond. Mooie narren, leuke boefjes, schattige Mini Mouse-jes, gele bierpullen, aardige heksen, brandweermannen en blauwhelmen vormden de polonaise. Rond de klok van acht uur stortten prins carnaval, de raad van elf en entourage van de Tolmennekes uit Wierden zich ook in het gedruis en was het feest compleet.

carneval in mister sibelinkhuis (1)carneval in mister sibelinkhuis (2)carneval in mister sibelinkhuis (3)carneval in mister sibelinkhuis (4)carneval in mister sibelinkhuis (5)carneval in mister sibelinkhuis (6)carneval in mister sibelinkhuis (7)carneval in mister sibelinkhuis (8)carneval in mister sibelinkhuis (9)carneval in mister sibelinkhuis (10)carneval in mister sibelinkhuis (11)carneval in mister sibelinkhuis (12)carneval in mister sibelinkhuis (13)carneval in mister sibelinkhuis (14)carneval in mister sibelinkhuis (15)carneval in mister sibelinkhuis (16)carneval in mister sibelinkhuis (17)carneval in mister sibelinkhuis (18)carneval in mister sibelinkhuis (19)carneval in mister sibelinkhuis (20)carneval in mister sibelinkhuis (21)carneval in mister sibelinkhuis (22)carneval in mister sibelinkhuis (23)carneval in mister sibelinkhuis (24)carneval in mister sibelinkhuis (25)carneval in mister sibelinkhuis (26)carneval in mister sibelinkhuis (27)carneval in mister sibelinkhuis (28)carneval in mister sibelinkhuis (29)carneval in mister sibelinkhuis (30)carneval in mister sibelinkhuis (31)carneval in mister sibelinkhuis (32)carneval in mister sibelinkhuis (33)carneval in mister sibelinkhuis (34)carneval in mister sibelinkhuis (35)carneval in mister sibelinkhuis (36)carneval in mister sibelinkhuis (37)carneval in mister sibelinkhuis (38)carneval in mister sibelinkhuis (39)carneval in mister sibelinkhuis (40)