Tweede Kamerleden toeren door Twente met CDA

Tweede Kamerleden Sybrand Buma, Eddy van Hijum en Pieter Omtzigt komen naar Twente. Samen met hen toert het CDA door de regio en wordt een aantal van de 14 Twentse gemeenten bezocht.

Vanaf 11 uur gaat er een bus vol CDA’ers richting Almelo, waar een kijkje wordt genomen bij Kersten Revalidatietechniek. We willen de Kamerleden hier vooral laten zien hoe door de manier van werken binnen Kersten de kosten in de zorg enorm verlaagt worden en er miljoenen gemeenschapsgeld wordt bespaard.

Vervolgens wordt er gestopt op de N35 in Hellendoorn, waar we wederom aandacht wordt gevraagd voor de situatie op en rond deze weg. In Enschede stapt het CDA uit bij de Student Union van Universiteit Twente om in gesprek te gaan met studenten en ondernemers. Van daaruit vraagt CDA Oldenzaal samen met de RONA aandacht voor het goederenvervoer per spoor. Eind van de middag laat Dinkelland bij tankstation Roeleveld Rolink in Denekamp zien wat de gevolgen van de accijnsverhoging zijn. De middag eindigt in het ziekenhuis ZGT in Hengelo, dat in het teken staat van Gastvrijheid.

De dag wordt  afgesloten in het eerste Kulturhus van Nederland de Bijenkorf in Borne, waar de Kamerleden een inleiding houden. Het is een informeel samenzijn waarbij we samen aan een prachtige verkiezingsuitslag werken.

CDA IN ALMELO (1)CDA IN ALMELO (2)CDA IN ALMELO (3)CDA IN ALMELO (4)CDA IN ALMELO (5)CDA IN ALMELO (6)

Wie heeft de mooiste das

CDA IN ALMELO (7)CDA IN ALMELO (8)CDA IN ALMELO (9)CDA IN ALMELO (10)CDA IN ALMELO (11)CDA IN ALMELO (12)CDA IN ALMELO (13)CDA IN ALMELO (14)CDA IN ALMELO (15)CDA IN ALMELO (16)CDA IN ALMELO (17)CDA IN ALMELO (18)CDA IN ALMELO (19)CDA IN ALMELO (20)CDA IN ALMELO (21)