Woonzorgcentrum De Klokkenbelt feestelijk geopend.

Na een ingrijpende renovatie biedt deze locatie een plek voor 90 bewoners.

Voor de toekomstige bewoners van het nieuwe woonzorgcentrum Eugeria is tijdelijke huisvesting in De Klokkenbelt gerealiseerd. In De Klokkenbelt zijn kleinschalige woongroepen gebouwd waarbij iedere bewoner een eigen zit-/slaapkamer met sanitaire voorzieningen heeft. Per zes of acht bewoners is er een gemeenschappelijke woonkamer met een open keuken. In het gebouw zijn verder een recreatieruimte en enkele kantoren.

In maart wordt gestart met de nieuwbouw van Eugeria. De sloopwerkzaamheden zijn in volle gang. De bouw vindt plaats in een aantal fasen. De verwachting is dat eind 2015 het nieuwe woonzorgcentrum Eugeria klaar is.

Carintreggeland is op verschillende plekken in Twente volop bezig met het bouwen van eigentijdse woonlocaties, die een thuis bieden aan de bewoner van nu én de bewoner van de toekomst. Gezellige panden in het hart van de wijk, waar mensen met diverse zorgbehoeftes prettig kunnen wonen en leven. Alleen of samen, met veel of weinig zorg.

klokken belt (1)klokken belt (2)klokken belt (3)klokken belt (4)klokken belt (5)klokken belt (6)klokken belt (7)klokken belt (8)klokken belt (9)klokken belt (10)klokken belt (11)klokken belt (12)klokken belt (13)klokken belt (14)klokken belt (15)klokken belt (16)klokken belt (17)klokken belt (18)klokken belt (19)klokken belt (20)klokken belt (21)klokken belt (22)klokken belt (23)klokken belt (24)klokken belt (25)klokken belt (26)