Geen spectaculair lijsttrekkersdebat.

In het Theaterhotel kregen de lijsttrekkers vanavond in groepjes van vier de gelegenheid om voor hun standpunten over verschillende onderwerpen te verdedigen. Nog een keer voor de verkiezingen kwamen belangrijke thema’s zoals sport, cultuur en de binnenstad ter sprake. Bezoekers konden ¬†bovendien zien welke zetelverdeling de lijsttrekkers zelf verwachten.

Hoe worden de zetels verdeeld? Dat bepaald de Almelose kiezer. Zij bepalen hoe de 35 Almelose raadszetels worden verdeeld. Het was geen sprankelende avond, het was rommelig en de raadsleen lieten elkaar niet uitpraten. Bert Hummels stal weer de show met zijn ongezouten mening.

DEBAT IN HET THEATER HOTEL (1)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (2)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (3)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (4)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (5)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (6)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (7)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (8)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (9)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (10)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (11)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (12)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (13)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (14)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (15)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (16)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (17)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (18)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (19)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (20)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (21)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (22)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (23)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (24)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (25)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (26)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (27)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (28)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (29)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (30)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (31)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (32)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (33)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (34)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (35)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (36)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (37)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (38)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (39)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (40)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (41)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (42)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (43)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (44)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (45)DEBAT IN HET THEATER HOTEL (46)