Heracles Almelo verrast De Klup

De Klup Almelo ieder jaar met leuke activiteiten en bijzondere aandacht. Dat is voor de deelnemers met een beperking vaak een geweldige stimulans om te (blijven) bewegen.

Donderdag 6 maart mogen kinderen met een beperking naar het Heracles stadion voor een bijzondere aflevering van Sportmix, het sportkennismakingsprogramma van De Klup Twente.

In het stadion krijgen de deelnemertjes een rondleiding en komen spelers van het eerste elftal een balletje met ze trappen.

de klup bij heracles (1)de klup bij heracles (2)de klup bij heracles (3)de klup bij heracles (4)de klup bij heracles (5)de klup bij heracles (6)de klup bij heracles (7)de klup bij heracles (8)de klup bij heracles (9)de klup bij heracles (10)de klup bij heracles (11)de klup bij heracles (12)de klup bij heracles (13)de klup bij heracles (14)de klup bij heracles (15)de klup bij heracles (16)de klup bij heracles (17)de klup bij heracles (18)de klup bij heracles (19)de klup bij heracles (20)de klup bij heracles (21)de klup bij heracles (22)