Heropening ’t Nieje Veurbrook

Wijkcentrum Ossenkoppelerhoek ingrijpend verbouwd

feestelijke heropening van wijkcentrum ’t Nieje Veurbrook aan de Jan Tooropstraat 27 in de wijk Ossenkoppelerhoek.

Wijkbewoners zijn uitgenodigd van 13.30 tot 15.30 uur om het gebouw te bekijken. Gebruikers van het gebouw tonen er hun activiteiten, er is van alles te doen voor kinderen, binnen en bij goed weer ook buiten. Om 14.00 uur onthult wethouder Mieke Kuik de nieuwe naam ’t Nieje Veurbrook en laten kinderen ballonnen op. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de heropening te vieren.

Vloeroppervlak verdubbeld

Het wijkcentrum is gedurende ruim anderhalf jaar volledig vernieuwd en uitgebreid. De voormalige naastgelegen gymnastiekzaal is bij het gebouw aangetrokken via een nieuwe tien meter brede entree. Daardoor is het vloeroppervlak van het wijkcentrum verdubbeld.

Kunstgrasveld

Verder zijn de vloeren en wanden vernieuwd en is een nieuwe keuken geïnstalleerd die geschikt is voor het geven van kookworkshops. Voor het wijkcentrum ligt nu een kunstgrasveld ten behoeve van de kinderen in de Ossenkoppelerhoek.

nieuw veurbrook (1)nieuw veurbrook (2)

nieuw veurbrook (3)nieuw veurbrook (4)nieuw veurbrook (5)nieuw veurbrook (6)nieuw veurbrook (7)nieuw veurbrook (8)nieuw veurbrook (9)

nieuw veurbrook (10)nieuw veurbrook (11)nieuw veurbrook (12)nieuw veurbrook (13)nieuw veurbrook (14)nieuw veurbrook (15)nieuw veurbrook (16)nieuw veurbrook (17)nieuw veurbrook (18)nieuw veurbrook (19)nieuw veurbrook (20)

Het was vandaag Vrouwendag daarom kregen alle dames een Hartje van Chocola

nieuw veurbrook (21)

nieuw veurbrook (22)nieuw veurbrook (23)nieuw veurbrook (24)nieuw veurbrook (25)nieuw veurbrook (26)nieuw veurbrook (27)nieuw veurbrook (28)nieuw veurbrook (29)nieuw veurbrook (30)nieuw veurbrook (31)nieuw veurbrook (32)nieuw veurbrook (33)