Nationale Pannenkoekdag bij Woon- en Zorgcentrum Friso

Het was weer Nationale Pannenkoekdag!

Dit is alweer de achtste editie van dit hartverwarmende evenement waarbij

scholieren en vrijwilligers pannenkoeken gaan bakken voor ouderen. Ook

bij Woon- en Zorgcentrum Friso vieren was de Nationale Pannenkoekdag.

pannekoekdag bij friso (1)pannekoekdag bij friso (2)pannekoekdag bij friso (3)pannekoekdag bij friso (4)pannekoekdag bij friso (5)pannekoekdag bij friso (6)pannekoekdag bij friso (7)pannekoekdag bij friso (8)pannekoekdag bij friso (9)pannekoekdag bij friso (10)pannekoekdag bij friso (11)pannekoekdag bij friso (12)pannekoekdag bij friso (13)pannekoekdag bij friso (14)pannekoekdag bij friso (15)pannekoekdag bij friso (16)pannekoekdag bij friso (17)pannekoekdag bij friso (18)pannekoekdag bij friso (19)pannekoekdag bij friso (20)