Nieuwe Clubkleding ATV Ruiten Drie

De uitstraling van een toerfietsvereniging wordt voor een groot deel bepaald door het wielertenue. Daarnaast geeft het sporten in hetzelfde wielertenue een teamgevoel. Door de opvallende kleuren ben je als toerfietser herkenbaar aan de clubkleding en kun je elkaar gemakkelijk op afstand herkennen. Bovendien bevordert het dragen van dezelfde kleding de verkeersveiligheid, want medeweggebruikers zien wanneer het einde van het peloton in zicht is.

ATV Ruiten Drie heeft eigen clubkleding, uitgevoerd in de clubkleuren blauw, geel en zwart. Met ingang van het seizoen 2014 voert ATV Ruiten Drie een nieuwe kledinglijn waarvan Bioracer de leverancier is.

Kledingsponsoren

Dankzij de kledingsponsoren kunnen leden van ATV Ruiten Drie tegen een gereduceerd tarief kwalitatief goede wielerkleding dragen. De kledingsponsoren zijn allen gevestigd in Almelo en sponsorcontracten zijn afgesloten voor de duur van 5 jaar. Doordat de sponsoren een grote financiële bijdrage hebben gedaan geldt:

Elk lid is verplicht om tijdens clubactiviteiten, zoals trainingen en clubtochten de clubkleding te dragen.

De sponsoren zijn:

•             Sportcentrum Obifit

•             Plus Supermarkten Van Limbeek

•             Schmidt Bouwmachines Almelo

•             Löwik Installatietechniek

•             Kader Kwaliteitszorg Trainingen Management

•             Xelvin ondernemende technici

•             Koopman Tweewielerspecialis

Bij Koopman Tweewielerspecialist ligt een kleine voorraad clubkleding. Hier kunnen leden van ATV Ruiten Drie clubkleding passen en aanschaffen.

Nieuwe Clubkleding ATV Ruiten Drie (1)

Voor 55o leden ligt hier klaar nieuwe Clubkleding

Nieuwe Clubkleding ATV Ruiten Drie (2)Nieuwe Clubkleding ATV Ruiten Drie (3)Nieuwe Clubkleding ATV Ruiten Drie (4)Nieuwe Clubkleding ATV Ruiten Drie (5)Nieuwe Clubkleding ATV Ruiten Drie (6)

nieuw tenu (1)nieuw tenu (2)nieuw tenu (3)nieuw tenu (4)nieuw tenu (5)nieuw tenu (6)nieuw tenu (7)