Politieke Partijen op de koornmarkt

De verdiensten zijn goed bij de Politiek Mooie Auto’s

politieke partijen op de koornmarkt (1)

Wat moet ik opruimen Mijn huis

politieke partijen op de koornmarkt (2)

politieke partijen op de koornmarkt (3)politieke partijen op de koornmarkt (4)politieke partijen op de koornmarkt (5)politieke partijen op de koornmarkt (6)politieke partijen op de koornmarkt (7)politieke partijen op de koornmarkt (8)

Waar lachen ze om ????????

politieke partijen op de koornmarkt (9)

politieke partijen op de koornmarkt (10)politieke partijen op de koornmarkt (11)politieke partijen op de koornmarkt (12)politieke partijen op de koornmarkt (13)politieke partijen op de koornmarkt (14)politieke partijen op de koornmarkt (15)politieke partijen op de koornmarkt (16)politieke partijen op de koornmarkt (17)politieke partijen op de koornmarkt (18)politieke partijen op de koornmarkt (19)

Ze lachen nu nog

politieke partijen op de koornmarkt (20)

politieke partijen op de koornmarkt (21)politieke partijen op de koornmarkt (22)politieke partijen op de koornmarkt (23)politieke partijen op de koornmarkt (24)politieke partijen op de koornmarkt (25)politieke partijen op de koornmarkt (26)

Wil niet herkenbaar zijn voor zich zelf of partij

politieke partijen op de koornmarkt (27)

politieke partijen op de koornmarkt (28)politieke partijen op de koornmarkt (29)

Overlopers zijn er altijd

politieke partijen op de koornmarkt (30)politieke partijen op de koornmarkt (31)