Sleuteloverdracht aan Prins Clemens I van C.V. De Knoll’ntrekkers

Traditiegetrouw ontvangt de stadsprins van Almelo jaarlijks de stadssleutel van Almelo. Dit jaar overhandigt burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld op vrijdag 28 februari de stadssleutel aan Prins Clemens I van carnavalsvereniging De Knoll’ntrekkers uit Bornerbroek.

De sleuteloverdracht vindt plaats om 18.00 uur in het stadhuis (eerste verdieping). Naast Prins Clemens 1 en Prinses Jacqueline zijn ook aanwezig Jonkheer Bart 2, Adjudant Bas, de Raad van Elf, jeugdprins Dylan en jeugdprinses Anna, de jongerenraad, de dansmarietjes en het bestuur.

Muzikale begeleiding van het dweilorkest De Bloasbalg’n zal uiteraard niet ontbreken. Op dinsdag

4 maart leveren de carnavalsvierders om 12.00 uur de stadssleutel weer in.

carnaval sleutel over dracht (1)carnaval sleutel over dracht (2)carnaval sleutel over dracht (3)carnaval sleutel over dracht (4)carnaval sleutel over dracht (5)carnaval sleutel over dracht (6)carnaval sleutel over dracht (7)carnaval sleutel over dracht (7)carnaval sleutel over dracht (8)carnaval sleutel over dracht (9)carnaval sleutel over dracht (10)carnaval sleutel over dracht (11)carnaval sleutel over dracht (12)carnaval sleutel over dracht (13)carnaval sleutel over dracht (14)carnaval sleutel over dracht (15)carnaval sleutel over dracht (16)carnaval sleutel over dracht (17)carnaval sleutel over dracht (18)carnaval sleutel over dracht (19)carnaval sleutel over dracht (20)carnaval sleutel over dracht (21)carnaval sleutel over dracht (22)carnaval sleutel over dracht (23)carnaval sleutel over dracht (24)carnaval sleutel over dracht (25)carnaval sleutel over dracht (26)carnaval sleutel over dracht (27)carnaval sleutel over dracht (28)carnaval sleutel over dracht (29)carnaval sleutel over dracht (30)carnaval sleutel over dracht (31)