TV/Telegraaf was van vanmorgen in Almelo

D66 EN PVA (1)D66 EN PVA (2)m_IMG_7796

Een meerderheid in de raad heeft gekozen voor een nieuw te bouwen Stadhuis.

Laat duidelijk zijn, D66 Almelo niet !!

Wij waren voor het renoveren van het huidige Stadhuis.

Door bovengenoemde keuze komt het huidige stadhuis leeg te staan.

Om dit te voorkomen kiezen wij voor een herinvulling van het Stadhuis.

Initatief nemers hebben een voorstel bij het college gedaan, om in het huidige Stadhuis meerdere functie’s onder te brengen.

Wonen, werken, cultuur, theater etc… alles onder één dak Hiervoor zal ook D66 Almelo zich inzetten, om leegstand te voorkomen!

Fred Gerritsen

D66 EN PVA (4)

D66 EN PVA (5)D66 EN PVA (6)D66 EN PVA (7)

 

Vandaag, donderdag was een TV ploeg van de Telegraaf in Almelo. De politieke partij die en uitgesproken mening heeft over de bestemming van het oude stadhuis in Almelo is PVA. Duidelijk is dat de Partij Vrij Almelo nooit nieuwbouw wilde hebben, maar partijen als VVD en PvdA hebben dit doorgedrukt. De Partij Vrij Almelo is nu voor sloop van het oude stadhuis. De PVA heeft een bijdrage gezien van TMZ om het oude stadhuis te slopen en op die plaats een wooncomplex te bouwen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zodat mensen met een rolstoel gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die Almelo te bieden heeft. Eenvoudig naar het centrum van de stad kunnen gaan. Bijvoorbeeld de bibliotheek, markt en mooie terrasjes binnen handbereik. Zo komen de rolstoel gebruikers uit hun isolement.