Afscheid wethouder Mieke Kuik-Verweg

Ter gelegenheid van het afscheid van wethouder Mieke Kuik-Verweg is er op woensdag 16 april van 15.00 uur tot 17.30 uur een afscheidsreceptie in de Burgerzaal van het stadhuis. Tussen 15.00 uur en ca. 15.45 uur zal Mieke worden toegesproken.

Wethouder Mieke Kuik Verweg beëindigt na 16 jaar haar lange politieke carrière in Almelo.

Ze kwam in 1998 in de raad en werd vier jaar later wethouder. Met energie gaf Mieke als wethouder gezicht aan het sociale beleid van Almelo. Of het nu ging om de bestrijding van armoede, de inzet op werkgelegenheid of het samen met mensen werken aan nieuw of beter perspectief. Ook in tijden van bezuinigingen maakte ze zich daar hard voor.

Mieke Kuik durfde als wethouder te vernieuwen en te veranderen. Een warm bestuurder, maar tegelijk een zakelijk onderhandelaar. Met evenveel aandacht voor de individuele Almeloër als voor het grotere geheel. Ze wist bij uitstek wat er leefde in de stad, in de wijken en in de dorpen en ging met iedereen het gesprek aan. Met de haar typerende stijl, recht door zee, uit het hart. Ze durfde daarbij ook het nodige terug te vragen. Van mensen in de stad, van samenwerkingspartners, medewerkers en collega’s in Twente. Oprecht sociaal.

AFSCHEID MIEKE KUIK (1)AFSCHEID MIEKE KUIK (2)AFSCHEID MIEKE KUIK (3)AFSCHEID MIEKE KUIK (4)AFSCHEID MIEKE KUIK (5)AFSCHEID MIEKE KUIK (6)AFSCHEID MIEKE KUIK (7)AFSCHEID MIEKE KUIK (8)AFSCHEID MIEKE KUIK (9)AFSCHEID MIEKE KUIK (10)AFSCHEID MIEKE KUIK (11)AFSCHEID MIEKE KUIK (12)AFSCHEID MIEKE KUIK (13)AFSCHEID MIEKE KUIK (14)AFSCHEID MIEKE KUIK (15)AFSCHEID MIEKE KUIK (16)AFSCHEID MIEKE KUIK (17)AFSCHEID MIEKE KUIK (18)AFSCHEID MIEKE KUIK (19)AFSCHEID MIEKE KUIK (20)AFSCHEID MIEKE KUIK (21)AFSCHEID MIEKE KUIK (22)AFSCHEID MIEKE KUIK (23)AFSCHEID MIEKE KUIK (24)AFSCHEID MIEKE KUIK (25)AFSCHEID MIEKE KUIK (26)AFSCHEID MIEKE KUIK (27)AFSCHEID MIEKE KUIK (28)AFSCHEID MIEKE KUIK (29)AFSCHEID MIEKE KUIK (30)AFSCHEID MIEKE KUIK (31)