Ruim 50 bezoekers bij Starterscafé Almelo

‘Echt netwerken werkt echt’! Dat was de boodschap van de avond, maandag 14 april 2014, tijdens het Starterscafé dat het ROZ organiseerde in Almelo bij ‘t Hookhoes. Ruim 50 oriënterende en pas gestarte ondernemers waren aanwezig.

ING, de Belastingdienst en ROZ verzorgden een korte introductie over wat zij voor startende ondernemers in Almelo kunnen betekenen. ROZ verzorgt startersadvisering in opdracht van de gemeente Almelo waardoor de dienstverlening voor Almelose starters veelal kosteloos is.

Germen Kroon, eigenaar van Tuffel smartphone, tablet en mac reparaties, vertelde over succesfactoren en valkuilen van ondernemerschap. “Het is enorm belangrijk om consistent te zijn in je communicatie-uitingen. De uitstraling van je bedrijf moet overal en altijd hetzelfde zijn”, vertelde Germen. Tijdens de minitraining ‘Echt netwerken, werkt echt!’ van Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, maakten de deelnemers kennis met elkaar en brachten het netwerken in de praktijk.

hookhoos (2)hookhoos (3)hookhoos (8)hookhoos (9)hookhoos (10)hookhoos (11)hookhoos (12)hookhoos (13)hookhoos (14)hookhoos (15)hookhoos (16)hookhoos (17)hookhoos (18)hookhoos (19)hookhoos (20)hookhoos (21)hookhoos (22)hookhoos (23)hookhoos (24)hookhoos (25)hookhoos (26)hookhoos (27)hookhoos (28)hookhoos (29)hookhoos (30)hookhoos (31)