drie uur durende spinning marathon voor de Alpe d`HuZes Team

De totale opbrengst €876,- en een extra gift van €40,- = 916,- geworden.

Vandaag was het zover Obifit heeft het evenement geadopteerd van Healthcity Almelo.

Gelukkig werd ik nu niet geconfronteerd met een plotselinge stopzetting van een evenement.

Op 9 uur zaten er 33 deelnemers m/v op hun drie uur durende spinning marathon voor de Alpe d`HuZes Team Thalent.

Er was ook een D.J. die de fietsers enthousiast  door spraak en muziek aanmoedigde zelf de instructeurs bracht de spinners tot extase.

Op een groot scherm is de Alpe d`Huzes met steile klimmingen, haarspelt bochten, tegemoetkomende verkeer of inhalend verkeer al dan niet claxonnerend gesitueerd.

De instructeurs m/v dweepten de fietsers naar de top van de Alpe d`Huzes op een bijzonder leuke manier, welke door allen als prettig hebben ervaren.

Ook waren er supporters langs de kant van de “weg” om hun man of vrouw aanmoedigen om het niet op te geven, immers is het een fysiek zware klim naar boven.

De meeste renners zijn dan ook blij dat zij na de finish, berg afwaarts kunnen. Snelheden boven de 75 km/h is geen uitzondering. Maar wij zijn te gast in Frankrijk op de berg Alpe d`HuZes.

Wij spinners houden aan de max snelheid voor de dalende  fietser 45 km per uur. Dit i.v.m. je eigen snelheid in combinatie met de grote hoeveelheid deelnemers.Uiteindelijk is iedereen veilig

aangekomen.Na de spinning marathon werd het bedrag kenbaar gemaakt. Alberto Webbink was zeer ontroert over het grote bedrag dat deed alle nare gebeurtenissen bij de buren vergeten.

Marianne Verweg en Mirella Bosma heeft alles uit de kast gehaald om het tot een groot succes te maken, dank aan de vele donaties van de deelnemers, het voelde als een warme deken,

Een toespraak van Alberto Webbink  van het Team Alpe d`Huzes . We kennen wel iemand in de familie of kennissen die overleden zijn aan kanker, wij stonden daar een minuut bij stil.

Het totale bedrag bedroeg €876,-  Gerekend was op een bedrag van €330,—bijna 3 dubbele en daar kun je alleen stil van zijn, Fantastisch !!

Zijn er onder de lezers mensen die ook hun bijdrage willen leveren ga naar Google Alberto Webbink ga naar Thalensp.nl en ga naar mijn actie pagina Alberto Webbink. Namens Stichting Alpe d`HuZes, Team Thalent uit Hoogenveen en het KWF nogmaals hartelijk bedankt.

OBIFIT (18)

OBIFIT (1)

OBIFIT (2)

OBIFIT (3)

OBIFIT (4)

OBIFIT (5)

OBIFIT (6)

OBIFIT (7)

OBIFIT (8)

OBIFIT (9)

OBIFIT (10)

OBIFIT (11)

OBIFIT (12)

OBIFIT (13)

OBIFIT (14)

OBIFIT (15)

OBIFIT (16)